Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Firewall

Beni0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczoraj mam problem z połączeniem się na mapę rozrywki. Idzie wszystko ładnie i pięknie do momentu wybierania postaci. Po wybraniu postaci pojawia się logo LoLa i czarne tło, a zaraz za nim komunikat o nieudanej próbie nawiązania połączenia z serwerem i komunikat narzuca, iż przyczyną tego jest firewall. Tak więc udałem się do ustawień, wyłączyłem zaporę (i przy okazji antywirusa) a problem jak był, tak jest. Tak samo było wczoraj. Wie ktoś może czym to może skutkować? Na samej grze mi nie zależy, aczkolwiek mam już dość dużo nazbieranego honoru i nie chciałbym aby przez taki błąd mi je wyzerowano. :)

149208901.png

Opublikowano

Miałem ten sam błąd po wrzuceniu patcha kilka miesięcy temu ... Nie naprawiałem tego ponieważ nie mogłem znaleźć na to rozwiązania , po dniu wszystko się naprawiło ...

Opublikowano

Też tak miałem przez 2 gry wczoraj, a po 5-10 minutach mogłem zacząć normalnie nową gre i w historii gier nie mam żadnego opuszczenia ani nic a więc to problem chyba ze strony lola

Opublikowano

To ja też tak mam tylko u mnie ten błąd wyskakuje tylko jak jestem podłączony do mojej sieci. Jak łączę się do jakieś otwartej sieci działa wszystko poprawnie.

Opublikowano

ja nie mam żadnego Firewalla a u mnie też to gówno wyskakuje i nie mogę grać , wczoraj normalnie grałem a po patchu jest jakiś błąd -,-

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

Działa wam już ? Bo ja próbowałem na Custom i dalej mnie wywala -,-

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Też tak miałem przez 2 gry wczoraj, a po 5-10 minutach mogłem zacząć normalnie nową gre i w historii gier nie mam żadnego opuszczenia ani nic a więc to problem chyba ze strony lola

Mialem to samo, myślalem że bd opuszczenie bo juz ekran z champami sie włączałloguje sie za 5 min na konto i moge zacząć nową gre.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...